Casa ta
din Vamă

Proiectul a pornit din
dorința de a readuce stilul
tradițional dobrogean în
arhitectura construcțiilor din Vamă.
Arhitecții noștri vamaioți au creat
cu talent și entuziasm patru
bijuterii de case.

Le-am așezat în așa fel încât să creeze un mic sat,
cu casele orientate dupa soare, cu alei prietenoase
ce te scapă de invazia mașinilor și, foarte important,
cu acces la plajă în cateva minute.
Prețurile caselor noastre variază în funcție
de localizare, dimensiune și stadiul de
construire la care ți-o predăm. Contactează-ne,
abia așteptăm să-ți povestim mai multe.
Pentru identificarea mai ușoară, casele noastre au nume :)

Aeria

Mmm... miroase a mare! Și asta iți amintește de atâtea și atâtea locuri și momente frumoase. De acum poți lega această aroma sărată de casa ta de la mare. O casa arătoasă, așezată, cu o verandă plină de verdeață unde să te bucuri de aerul bun de mare. Cele trei dormitoare iți vor asigura confortul în momentele frumoase petrecute aici.

Aici găsesti planurile Aeriei. Sigur ai multe întrebari, așa că ne poți contacta pentru mai multe povești și pentru o ofertă de vânzare potrivită bugetului tău.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Arena

Câți nu am visat pe plajă, la răsărit, pe acordurile lui Ravel? Câți nu am luat o mână de nisip amintire cand am plecat din Vamă? Nisipul din Vama Veche denumește o casuță albă cu pridvor, cu brâu de piatră, cu ferestre largi și obloane de lemn. Aici ai două dormitoare primitoare, cu băi pentru fiecare, o bucătărie deschisă și o sufragerie pentru zilele ploioase.

Aici ai planurile casei. Nu uita că ne poți contacta ca să afli mai multe povești despre Arena și să primești o ofertă de vânzare potrivită bugetului tău.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Unda

Când spui mare te gandești la valuri. Când spui valuri la Vama Veche te gandești la...o baie pe cinste, la o joacă în apă ca în vremurile copilăriei..la un sărut senzual, furat la răsărit..

Casa “Unda” este tocmai bună de împărțit cu prietenii, are trei dormitoare, două băi, o bucătărie deschisă și o sufragerie spațioasă. Un loc de care să vă bucurați și când nu este vară. Și, să nu uităm, veranda din fața casei. Evident, totul construit în blândul stil dobrogean.

Dă click aici să vezi planurile casei, iar mai apoi sună-ne sa-ți povestim mai multe despre Unda și să-ți prezentăm o ofertă de vânzare potrivită bugetului tău.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Solarium

Soare, soare, soaaaree! Cum să nu sărbătorim tocmai soarele nostru drag ce ne încalzește zilele și sufletul? Singura casă cu mansardă îi poartă cu mândrie numele. În același stil dobrogean, Solarium te poartă mai aproape de lumină cu cele două dormitoare de unde te poți bucura de primele raze ale dimineții sau de unde poți privi cerul înstelat al nopții. La parter mai ai un dormitor pentru oaspeți, o bucătărie deschisă și o sufragerie spațioasă. Bineînțeles, cu o verandă frumoasă în fața casei.

Aici ai planurile pentru Solarium. Nu uita că ne poți contacta ca să afli mai multe povești despre ea, să primești o ofertă de vânzare potrivită bugetului tău.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5